Defensiedagen 2017

Op donderdag 18 mei en vrijdag 19 mei vonden de Defensiedagen 2017 plaats. Beide dagen waren georganiseerd door de Activiteitencommissie Integrale Veiligheid en gericht op de eerstejaarsstudenten IV. We bezochten de Koninklijke Militaire Academie in Breda en het Militair museum te Soest.

Werkveldbezoeken Detentiecentrum Rotterdam 2016

Op donderdag 15 en vrijdag 16 december 2016 vonden twee werkveldbezoeken plaats naar het Detentiecentrum van Rotterdam. De activiteit werd georganiseerd door de Activiteitencommissie Integrale Veiligheid. Het detentiecentrum is onderdeel van de Dienst Justitiƫle Inrichtingen en is gelegen naast Rotterdam The Hague Airport. In het detentiecentrum worden vreemdelingen in bewaring gesteld die niet zelfstandig Nederland zullen verlaten.

ACIV Zaalvoetbaltoernooi 2016

Dinsdag 22 november 2016 werd voor de tweede keer het ACIV zaalvoetbaltoernooi gespeeld in het Topsportcentrum te Rotterdam. De zes deelnemende teams, met studenten uit alle leerjaren, speelden ieder drie wedstrijden. Uiteindelijk heeft Team 1IVD zich bekroond tot winnaar van het toernooi.

Introductieweek IV 2016/2017

Op dinsdag 23 augustus begon de eerste dag van drie verschillende introductiedagen aan de Hogeschool Inholland te Rotterdam. Deze introductieweek werd georganiseerd door de Activiteitencommissie Integrale Veiligheid. Alvorens het programma op Inholland kon worden gestart begon de dag met een officiƫle jaaropening voor alle nieuwe studenten in het Nieuwe Luxor Theater.