Defensiedag 2016

Op vrijdag 27 mei jongstleden vond de jaarlijkse Defensiedag plaats, georganiseerd door de Activiteitencommissie Integrale Veiligheid. Dit jaar bestond de dag uit een bezoek aan het Nationaal Militair Museum te Soest en de Koninklijke Militaire Academie te Breda

Seminar ‘Rol van Gemeenten bij een Ramp’

Op vrijdag 19 februari werd het seminar ‘Rol van Gemeenten bij een Ramp’ georganiseerd door de Activiteitencommissie Integrale Veiligheid in samenwerking met Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid en Stichting Alumni Integrale Veiligheid.

Werkveldbezoek Feyenoord: Stadion Feijenoord/Security Management Group (2015)

Op dinsdag 15 december 2015 organiseerde de Activiteitencommissie Integrale Veiligheid een werkveldbezoek aan Stadion Feijenoord. De inschrijvingen voor dit bezoek zaten snel vol, wat betekende dat er 40 enthousiaste studenten en docenten mee konden.

Werkveldbezoek Rotterdam The Hague Airport (2015)

Vrijdag 27 november 2015 heeft de Activiteitencommissie Integrale Veiligheid een werkveldbezoek gebracht aan Rotterdam The Hague Airport en aan de Dienst Justitiële Inrichtingen.

Zaalvoetbaltoernooi IV

Op dinsdag 17 november 2015 vond het eerste zaalvoetbaltoernooi plaats, georganiseerd door de Activiteitencommissie Integrale Veiligheid (ACIV).

Studentenborrel IV (Oktober 2015)

Na de vele verzoeken van studenten tijdens de introductiedagen IV van eind augustus, kon de eerste studentenborrel IV niet lang meer uitblijven.

Introductiedagen IV 2015 – Dag III

Woensdag was de laatste dag van de introductieweek. Op het programma stond een tour door Rotterdam. Tijdens deze tour was het de bedoeling om opdrachten van een bucketlist uit te voeren. Op deze manier konden de nieuwe studenten de stad beter leren kennen.

Introductiedagen IV 2015 – Dag II

De dinsdag begon met een feestelijke opening in het Nieuwe Luxor. Alle nieuwe eerstejaarsstudenten van Hogeschool Inholland waren welkom. Olav Rülander opende de ochtend en later konden de studenten hun kennis van Rotterdam testen in een èchte Rotterdamse Quiz met Sjoerd van Oortmerssen.

Introductiedagen IV 2015 – Dag I

Op maandag 24 augustus ging de introductieweek van start voor de eerstejaars studenten IV. De hele dag stond volledig in het teken van kennismaken. Kennismaken met de opleiding, met veiligheid, met medestudenten en klasgenoten, met de ACIV en met Hogeschool Inholland.