Het Team

Het team van de ACIV bestaat momenteel uit 10 leden, verdeeld over alle leerjaren van de opleiding Integrale Veiligheid. Onderstaand kunt u meer lezen over de teamleden en haar functies.

Sabine Jurgens

Voorzitter

Sabine is de voorzitter van de ACIV en direct betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden. Tevens organiseert zij activiteiten en ondersteunt zij medewerkers bij de organisatie van activiteiten.

Marlène Meinders

Vicevoorzitter en communicatie

Marlène is vicevoorzitter en tevens eindverantwoordelijk voor alle externe communicatie. Zij beheert de social media kanalen, schrijft artikelen en verslagen en is betrokken bij de organisatie van activiteiten.

Robbert van Oort

Communicatie en uitvoering

Robbert is ondersteunend bij diverse werkzaamheden op de gebieden communicatie en uitvoering. Zo schrijft hij artikelen en verslagen en is hij betrokken bij de organisatie van activiteiten.

Claudia Meurs

Uitvoering en planning

Claudia is betrokken bij de organisatie van activiteiten en is verantwoordelijk voor de planning binnen de ACIV. Zo plant zij vergaderingen, bijeenkomsten en activiteiten in.

Anne Caviet

Uitvoering

Anne is als medewerker uitvoering betrokken bij de organisatie van diverse activiteiten en is verantwoordelijk voor uitvoerende werkzaamheden.

Noortje van Beveren

Uitvoering

Noortje is als medewerker uitvoering betrokken bij de organisatie van diverse activiteiten en is verantwoordelijk voor uitvoerende werkzaamheden.

Lars Koeze

Uitvoering

Lars is als medewerker uitvoering betrokken bij de organisatie van diverse activiteiten en is verantwoordelijk voor uitvoerende werkzaamheden.

Floor Borgman

Uitvoering

Floor is als medewerker uitvoering betrokken bij de organisatie van diverse activiteiten en is verantwoordelijk voor uitvoerende werkzaamheden

Esmée Rooijmans

Communicatie en uitvoering

Esmée is ondersteunend bij diverse werkzaamheden op de gebieden communicatie en uitvoering. Zo schrijft zij artikelen en verslagen en is zij betrokken bij de organisatie van activiteiten.

Kayleigh van de Watering

Uitvoering

Kayleigh is als medewerker uitvoering betrokken bij de organisatie van diverse activiteiten en is verantwoordelijk voor uitvoerende werkzaamheden