Studentenborrel IV (Oktober 2015)

Studentenborrel IV

Donderdag 1 oktober 2015

Na de vele verzoeken van studenten tijdens de introductiedagen IV van eind augustus, kon de eerste studentenborrel IV niet lang meer uitblijven.
Op donderdag 1 oktober 2015 was dan ook de eerste studentenborrel, georganiseerd door de Activiteitencommissie Integrale Veiligheid (ACIV), in samenwerking met Sfeerhoreca. Vanaf 19.30 waren alle studenten Integrale Veiligheid van harte welkom bij ‘De Vrienden Live’ aan de Oude Haven.
Ondanks dat er voor meerdere klassen op vrijdag colleges op het programma stonden, waren er 50 enthousiaste studenten naar de studentenborrel IV gekomen. De avond werd afgetrapt met een gratis rondje op het verwarmde buitenterras, waarna alle studenten rond 22.00 binnen waren voor de live muziek van ‘De Jongens van Je Weet Wel’.
Rond middernacht vertrokken enkele groepen studenten naar CafĂ© Beurs, waar ‘Gezellig’ op het programma stond. En gezellig werd het ook!

De ACIV zou Sfeerhoreca graag willen bedanken voor alle goede zorgen en de fantastische avond! Tevens bedanken wij alle studenten voor hun aanwezigheid en de gezelligheid. Er zal volgende periode zeker weer een nieuwe studentenborrel zijn, dus houdt onze facebookpagina goed in de gaten!

Videoverslag

Webmaster