Introductieweek IV 2015-2016 (dag 3)

Woensdag 26 augustus 2015

Woensdag was de laatste dag van de introductieweek. Op het programma stond een tour door Rotterdam. Tijdens deze tour was het de bedoeling om opdrachten van een bucketlist uit te voeren. Op deze manier konden de nieuwe studenten de stad beter leren kennen. Voor elke opdracht die voltooid werd kreeg het team punten.

In de ochtend kwamen de studenten bij elkaar en vormden ze teams. De spelregels werden uitgelegd door de begeleiders. Om elf uur liep iedereen de school uit en begonnen ze met het uitvoeren van de bucketlist opdrachten. Alle teams moesten om uiterlijk drie uur verzamelen bij ‘Eau Lounge’. Hier werd de winnaar bekend gemaakt en werd de week afgesloten door de voorzitter van de Activiteitencommissie IV: Davey Wassink. Alle genodigden konden gratis een drankje halen en er was genoeg tijd om te praten over de afgelopen introductiedagen. Er waren ook een aantal docenten bij waar studenten mee konden netwerken. Het doel om de nieuwe studenten kennis te laten maken met de opleiding en Inholland is voltooid.

Videoverslag

Webmaster