Introductieweek IV 2015-2016 (dag 2)

Dinsdag 25 augustus 2015

De dinsdag begon met een feestelijke opening in het Nieuwe Luxor. Alle nieuwe eerstejaarsstudenten van Hogeschool Inholland waren welkom. Olav Rülander opende de ochtend en later konden de studenten hun kennis van Rotterdam testen in een èchte Rotterdamse Quiz met Sjoerd van Oortmerssen.

Na een middagpauze gingen alle klassen terug naar school. Daar werden de klassen voorgesteld aan hun eigen studieloopbaanbegeleider. Door een informatieve presentatie leerde de studenten hun SLB’er kennen en zagen ze wat ze te wachten stond voor het bijbehorende vak.

Vervolgens konden de studenten wat proeven van de eerste theoriestof. Twee begrippen die zij nog veel vaker gaan zien; ‘Safety’ en ‘Security’ werden uitgebreid behandeld. Wat was het verschil? En wanneer spreek je van deze begrippen?

Een korte pauze volgde en ten slotte verdeelde de studenten zich in twee groepen voor de workshops. ‘Evenementenveiligheid en voetbal’ door dhr. Teunissen van de Security Management Group en ‘Gedragsbeïnvloeding en veiligheid’ door mw. Bongers waren de workshops die werden gehouden.

Videoverslag

Webmaster