KIKA Benefiet Simonshaven: Veiligheidsorganisatie

Op zaterdag 18 april 2015 was in Simonshaven een grote benefietdag georganiseerd voor de Stichting Kinderen Kankervrij. Het hele Zuid-Hollandse dorp Simonshaven deed mee aan de actie, die werd georganiseerd door ruitervereniging Noblesse. Tijdens deze benefietactie, met als hoofdlocatie Hippisch Centrum Simonshaven, werd een bedrag opgehaald van maar liefst 11.000 euro.

De Activiteitencommissie Integrale Veiligheid was op Hippisch Centrum Simonshaven verantwoordelijk voor de gehele veiligheidsregeling in samenwerking met Security Management Group. Zo schreef de ACIV onder andere het veiligheidsdraaiboek en het beveiligingsplan. Samen met vijftien vrijwillige IV-studenten werd gewerkt aan: veiligheid, beveiliging, parkeer en verkeer, service en kaartcontrole.

De ACIV dankt haar vrijwillige studenten voor hun inzet: Bas Kramer, Martin Appelman, Lotte Mouthaan, Max Mol, Marlène Meinders, Sabine Jurgens, Jessie-Dean Cornelissen, Matthijs Boele, Deon Riemersma, Martijn Visser, Joas Langeler, Claudia Meurs, en Monika Jansen.

Mede dankzij de inzet van de vrijwillige IV-studenten werd dit evenement een groot succes, aldus Dave Wassink, voorzitter van de ACIV en projectleider veiligheid op het KIKA benefiet.

Webmaster